به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
حزب ندای ایرانیان به دبیرکلی صادق خرازی (دیپلمات ارشد دولتاصلاحات) در بیانیهای به مناسبت سالگرد تنفیذ و تحلیف رئیسجمهور نوشت: در حالی در آستانه چهاردهم مرداد سال ۱۳۹۸ قرار گرفتهایم که دو سال از عمر دولت دوازدهم گذشته و دو سال از عمر آن باقی مانده است. این تقارن زمانی ما را با یک وضعیت وجودی نیز روبرو میکند که همانا حسرت بر فرصتهای گذشته و امید به موفقیتهای آینده است. حسرت بر گذشته اگرچه کارساز نیست، اما برنامهریزی و جد و جهد برای آینده نه تنها مفید فایده است بلکه بیتردید ضرورتی است که نباید از آن گذشت.
بیشتر بخوانید:
حسرت بر فرصتهای گذشته، که با رخوت و فترت و کوتاهی و کاهلی از جانب دولتی پیرسالار و خسته حاصل شده است. دولتی که شوربختانه با قراردادن تمامی تخممرغها در سبد برجام و وانهادن عرصه داخلی به امان بخت و اقبال، انفعال و روزمرگی را در پیش گرفت. برجام صرفاً میتوانست تنها بخشی از اقدامات دولت در عرصه سیاست خارجی باشد و نه همه وظایف ذاتیاش.
دولت با نگاهی تک بعدی به مسائل و تکنسخهای دیدن راهحلها و با تصوری آرمانشهرگرایانه از یک واقعیت سیاسی، همه راهها را مختوم به برجام دید و از سایر ابعاد تشدید کننده بحرانهای متراکمی که به او به ارث رسیده بود، همچون بحرانهای اقتصادی، ناکارآمدی و فساد غفلت کرد. متأسفانه با شروع به کار دولت دوازدهم شاهد تضعیف تیم اقتصادی دولت و تقویت قدرت حلقهای از نامدیرانی بودیم که دستاوردهای اقتصادی چهارساله دولت یازدهم را بر باد داده و با فقدان نظریه مشخص برای اداره اقتصاد کشور، عدم پایبندی به اصول علم اقتصاد در کنار تحریمهای غیر قانونی و ظالمانه دولت آمریکا و انفعال دیگر بخشهای مدیریتی کشور همچون مجلس شورای اسلامی و فرصتطلبی اقشاری دلالپرور و تولیدگریز، در نهایت، جز موج تورمی شدید، ورشکستگی بنگاههای اقتصادی، نابودی بنیانهای اقتصادی کشور، افزایش بیکاری، آب رفتن سفرههای حداقلی مردم، به اوج رسیدن ارتفاع خط فقر، تضعیف طبقه متوسط، رواج بیش از پیش حاشیهنشینی و نزول پول ملی کشور، نتیجهای به همراه نداشت.
ندای ایرانیان در بیانیه خود ضمن اعلام نارضایتی از وضع اقتصادی و انفعال دولت و تیم اقتصادی نوشته است به جد خواهان این هستیم که دولت محترم ضمن ارائه کارنامه دو سال گذشته خود به مردم، ترمیم و تقویت تیم اقتصادی و ارائه بیان دلایل عدم موفقیت در پیشبرد برنامهها، مشخصاً درباره نقشه راه دو سال آیندهاش با مردم سخن بگوید و با دوریگزینی از شعارمحوری و با تکیه بر امکانات موجود و دسترسپذیر، اقداماتی جدی و عملیاتی برای بهبود شرایط کشور را در دستور کار قرار دهد؛ به ویژه، صمیمانه توصیه میشود که مواردی مانند مبارزه با فساد، تقویت سبد معیشتی خانوار، پرهیز از اداره گعدهای دولت و بیتوجهی مفرط به نظر کارشناسان و درمان بیماری «نقد هراسی»- که متأسفانه بیشتر سیاسیون و مدیران کشور دچارش شدهاند- بیش از موارد دیگر مورد توجه قرار گیرد.
یادآور میشود حزبندای ایرانیان و دبیر کل آن، ۴ سال قبل از حامیان جدی توافق با آمریکا (برجام) بودند.